ilmoittaudu tästä!

MILLOIN?
Vuoden 2020 ajankohta ilmoitetaan marraskuussa 2019.

MISSÄ?
Västra Nylands folkhögskola
Karjaalla
Pumpviken 3, Raseborg 

KENELLE?
Kokeneille muusikoille

Yhteistyössä:

 

Kamarimusiikin masterclass

Mestarinkurssi suunatutuu kokeneille muusikoille ja sisältö keskittyy ilmaisuun ja tyylitietoisuuteen. Osallistua voi yksittäisenä oppilaana, mutta mieluiten valmiissa ryhmässä. Yksittäiset oppilaat jaetaan tässä tapauksessa myös ryhmiin. Ilmoita lomakkeeseen jos sinulla on toivomuksia repertoaaria tai ryhmän kokoa koskien, ja mitä repertoaaria olet aiemmin soittanut. Otamme toivomukset huomioon mahdollisuuden mukaan.

On mahdollista osallistua MWI:n pääkurssille saman aikaisesti, mutta masterclass asetetaan etusijalle niinä päivinä jolloin se on käynnissä.

foto: Marco Borggreve

john storgårds

ohn Storgårds (s.1963) on opiskellut Sibelius-Akatemiassa ja ulkomailla orkesterinjohtoa, sävellystä ja viulunsoittoa. Viulunsoiton opettajina hänellä ovat olleet mm. Esther Raitio, Jouko Ignatius ja Chaim Taub. Sibelius-Akatemian kapellimestaridiplomin Storgårds suoritti keväällä 1997 erinomaisin arvosanoin.

Storgårds aloitti muusikon uransa viulistina, ja tänäkin päivänä hän esiintyy sekä levyttää ahkerasti viulistina. Hän on toiminut konserttimestarina monessa orkesterissa, joista mainittakoon Helsingin Kamarijouset, Avanti! kamariorkesteri, Wegelius kammarorkester ja Ruotsin radion sinfoniaorkesteri. Tänään Storgårds on aktiivinen mm yhtenä BBC Philharmonic Orchestran päävierailijana vuodesta 2012 lähtien (Chief Guest Conductor) ja on debytoinut New Yorkin filharmonikkojen kanssa loistavin vastaanotoin.

Storgårdsin monipuolisuus niin muusikkona kuin kapellimestarina näkyy myös monissa kunniamaininnoissa ja palkinnoissa, mm Jenny ja Antti Wihurin säätiön tunnustuspalkinto vuonna 2002, Svenska Kulturfondenin Kulttuuripalkinto 2011 ja Pro Finlandia –mitali 2012.

 

Kontaktuppgifter

Postadress: 
Martin Wegelius-institutet
Georgsgatan 18 A L1
00120 Helsingfors

Besöksadress:
SFV-Huset G18
Georgsgatan 18 rum 207
00120 Helsingfors


info@mwi.fi
FO-Nummer: 0234770-2