WEGELIUS KAMARIJOUSET

Wegelius Strings

Wegelius Kamarijouset on luova ja nuorekas orkesteri, joka esittelee suomenruotsalaisen, suomalaisen ja pohjoismaisen kamariorkesteri- musiikin korkeaa tasoa. Orkesteri perustettiin vuonna 2003 ja koostuu tällä hetkellä ammattimuusikoista ja muusikinopiskelijoista. WKS toimii Martin Wegelius -säätiön alla. Orkesterin konsertti- ja taiteellisena johtajana on toiminut jo vuodesta 2013 lähtien viulisti ja MuT Annemarie Åström.

** Info in English coming soon **

Ruoveden musiikkijuhlilla on kuultu monenlaisia kamariorkestereita vuoden 2011 kuuluisasta kapellimestariorkesterista lähtien, mutta harva soittajisto on yltänyt Wegelius-kamarijousien innokkuuteen ja välittömyyteen.”
- Harri Hautala, Aamulehti 30.6.2015

”Salainen avioliitto –ooppera on kuin pirskahteleva, kylmä sampanja: raikas, kirkas ja iloa tuottava. Wegelius-yhtyettä on ilo kuunnella. Kaikki ovat solisteja, silti balanssi on hyvä, jousetkin kuuluvat. Melodiat soivat kirkkaina, rytmikone sykyttää ryhdikkäänä ja tunnelmat vaihtuvat rivakasti. Anna-Maria Helsingin johtaminen on varmaa ja yksityskohtaista.”
- Riitta-Leena Lempinen-Vesa, Itä-Savo 24.7.2011

Kontaktuppgifter

Postadress: 
Martin Wegelius-institutet
Georgsgatan 18 A L1
00120 Helsingfors

Besöksadress:
SFV-Huset G18
Georgsgatan 18 rum 207
00120 Helsingfors


info@mwi.fi
FO-Nummer: 0234770-2